Najčešća pitanja prodavca


Kako da napravim svoju prvu veb stranicu?
Možete da napravite svoju prvu online prodavnicu u samo nekoliko jednostavnih koraka. Započnite već danas 15 dana probnog besplatnog reklamiranja!

Koliko košta učlanjenje u SerbianaArt-u?
Godišnja članarina iznosi samo 30 € (kada obnovite 20 €). Nema drugih naknada. A kada se vaša umetnost proda, nema provizije. Za više informacija pogledajte stranicu Planovi i cene.

Mogu li besplatno da isprobam SerbianaArt?
Da. SerbianaArt možete besplatno da isprobate. Ne propustite da iskoristite 15-dnevni besplatni probni period.

Mogu li da platim godišnju članarinu poštom, PayPal-om, međunarodnim bankovnim računom ili nekim drugim načinom plaćanja?
Da. SerbianaArt podržava sve načine plaćanja.

Koliko predmeta mogu da učitam?
50 radova uz naknadu od 30 €. Za više informacija pogledajte srtanicu Planovi i cene.

Šta je zabranjeno na SerbianaArt-u?
Ne postavljajte ništa što nije umetnost. Ne postavljajte fotografije kao što su ZARADA NA INTERNETU, LAŽNI KREDITI, PORNOGRAFIJA, DROGA, ORUŽJE ...

Ja ne živim u Srbiji. Mogu li da se pridružim?
Da. SerbianaArt promoviše umetnike širom sveta.

Ja nisam umetnik. Mogu li da se pridružim?
Da. SerbianaArt je otvorena za umetnike, galerije i kolekcionare.

Nisam dobio e-poštu za potvrdu registracije. Šta sad?
Ukoliko nakon registracije ne primite email poruku u roku od nekoliko minuta, molimo vas da proverite Spam, Junk ili Bulk email folder, moguće je da je poruka isporučena tamo umjesto u Inbox folder. Ako je tako, odaberite potvrdnu poruku i označite je sa Not Spam, što bi trebalo da omogući ispravan prolazak budućih poruka. Ako ništa od ovoga ne uspe, kontaktirajte svog e-mail provajdera i pitajte šta treba da uradite da biste primali mejlove sa SerbianaArt-a. Takođe možete da zatražite novu poruku za potvrdu registracije.

Moje slike se ne učitavaju. Šta sad?
Najverovatnije je vaša slika prevelika da bi računar mogao da je učita. Promenite veličinu slike na 1400 x 1400 piksela ili manje, najbolje u JPEG formatu, a zatim je učitajte.

Kako da otkažem svoj nalog?
Možete da otkažete svoj nalog u bilo kom trenutku na stranici Otkaži nalog, koja se nalazi u odeljku Podešavanje naloga. Neophodno je da budete prijavljeni na nalog koji želite da otkažete.

Imam druga pitanja koja ovde nisu prikazana.
Da biste videli dodatna pitanja i odgovore, kliknite na bilo koju kategoriju na levoj strani ove stranice.