Donirajte SerbianaArt

Donate today

Donacije nam pomažu da umetnost postane dostupna svima, pruža vitalnu podršku našoj galeriji, finansira nove programe i omogućuje nam da zadržimo i poboljšamo naše poslovanje.

Kako pomažu Vaše donacije

Trebalo je mnogo truda, materijalnih napora i požrtvovanja da se ostvari ono što je bio daleki san mnogih umetnika širom Srbije. Sa SerbianaArt online galerijom postignuto je da njihova dela budu viđena širom sveta.

SerbianaArt isključivo se održava od članarina umetnika. Sredstva prikupljena od članarine nedovoljna su za kvalitetno održavanje i reklamiranje sajta, a ujedno je iznos godišnje članarine preveliki za mnoge potencijalnie članove, koji su većinom materijalno ugroženi.

To je razlog što upućujemo ovaj otvoreni poziv budućim DONATORIMA SerbianaArt-a.

Verujemo da će mnogi ljubitelji umrtnosti, kao i mnoge firme i institucije, pokazati zelju da pomognu rad SerbianaArt-a.

Svaka pomoć je dobrodošla!

Donacije mogu dati pojedinci i preduzeća u skladu sa svojim mogućnostima.

Vaša donacija, ma kolika bila, puno će značiti i biće snažan doprinos planiranom razvoju SerbianaArt-a.

Sredstva dobijena po osnovu ovog poziva koristiće se iskljucivo za potrebe održavanja i reklamiranja SerbianaArt-a.

Načini doniranja:

  1. Online uplatom putem PayPall-a

    Kliknite na sledeći link i online donirajte SerbianaArt putem PayPall-a.

  2. Uplatom na SerbianaArt racun

    Iznos za koji se donator odluči može da uplatiti bez fakture, na SrbianaArt dinarski ili devizni racun, svrha uplate "Donacija".


    Donacija se ne odnosi na plaćanja dobara i usluga, ne podleže oporezivanju po Zakonu o PDV-u i ne evidentira se u poreskim evidencijama.

    Nakon ili pre uplate, na Vas zahtev, poslacemo Vam sa naše strane potpisani donatorski ugovor, koji se u Vaše svrhe koristi za pravdanje donatorstva.

Donate today

Za eventualna pitanja oko doniranja mozete nas kontaktirati putem maila: office@serbianaart.com