Najčešća pitanja i odgovori


Ko je SerbianaArt?

SerbianeArt je prva virtealna galerija na prostorima Srbije. Osnovana je sa ciljem da ponudi i omoguci svojim posetiocima laku i jednostavnu kupovinu orginalnih umetnickih dela renomiranih umetnika Srbije.

Galerija je registrovana u Agenciji za privredne registre, Republike Srbije.
Potražite nas na sajtu Agencije http://www.apr.gov.rs/, u Registru privrednih subjekata.

Saznajte više o SerbianiArt galeriji.

Kako birate umetnička dela dostupna za prodaju?
Naši umetnici biraju umetnička dela koja žele da stave na prodaju. Ipak, moderiramo sadržaj i moguće je da ćemo ukloniti rad ako se dovede u pitanje njegova autentičnost.

Ko može da proda svoje radove na SerbianaArt-u?
SerbianaArt prihvata sve umetnike, bilo da su akademski, edukovani ili samouki, koji proizvode isključivo unikatna i originalna dela. Da li si umetnik? Ne oklevajte da se prijavite ovde.

Da li su svi radovi na SerbianaArt-u dostupni za kupovinu?
Ne uvek, jer su ponekad već prodati! Ako je delo prodato, to je naznačeno na stranici umetničkog dela. Ako ne možete da pronađete drugo delo koje volite, ne oklevajte da kontaktirate umetnika. Neki od naših umetnika takođe prihvataju narudžbine!

Kako da saznam da li imate umetnička dela umetnika kojeg tražim?
Ako ste zainteresovani za umetnička dela nekog određenog umetnika i znate njegovo ime, možete ga potražiti na našoj stranici umetnika, ili možete pretraživati SerbianaArt na ovoj stranici.

Šta radi srce pored umetničkih dela?
Ovaj simbol vam omogućava da izaberete umetnička dela koja volite, i da ih stavite na jednu stranicu. Da biste ih videli, kliknite na srce koje se nalazi u glavnom meniju, sa desne strane. Dakle, na jednoj strani možete videti sve vaše favorite.

Kako mogu da proverim veličinu umetničkog dela?
Dimenzije artikla su navedene na stranici umetničkog dela. Ima li još pitanja? Možete da kontaktirate umetnika i da zatražite dodatne informacije ili dodatne fotografije, kako bi ste dobili bolju predstavu o umetničkom delu.

Da li je slika na sajtu tačan prikaz umetničkog dela?
Slika je tačan prikaz umetničkog dela, bez obrade, ulepšavanja... Umetnici često kažu da je delo još lepše u prirodi! Možete da kontaktirate umetnika i da zatražite dodatne informacije ili dodatne fotografije, kako bi ste dobili bolju predstavu o umetničkom delu.