Kupite originalno umetničko delo

SerbianArt povezuje inspirativne i kreativne umetnike i galerije sa ljubiteljima umetnosti koji cene kvalitet i originalnost. Otkrijte i kupite originalne umetničke slike, potpisane otiske, fotografije... direktno od najtalentovanih svetskih nezavisnih umetnika.

Kupite ga jer ga volite

Najveća greška je kupiti umetničko delo prvenstveno kao investiciju. Tržište umetnosti je promenljivo i nije lako brzo kupiti i prodati umetnička dela. Vaš ukus je jedinstven za vas, a zlatno pravilo je da ga kupite jer ga volite a ne zato što osećaš da treba.

Wondering where to start?

Choose a category... any category. We have thousands of images in every category from independent artists from Serbia and all world.

Prodajte svoja dela online

Pridružite se našoj online umetničkoj zajednici i započnite sa prodajom umetničkih dela danas!

SerbianaArt je online galerija za kupovinu i prodaju originalnih slika, skulptura, kućnog dekora, odeće, nakita i još mnogo toga. Sa samo nekoliko klikova možete otvoriti nalog, učitati proizvode koje želite prodati, postaviti cene i početi prodavati svoja dela online kupcima širom sveta. Ako ste zainteresirani za prodaju na internet mreži, došli ste na pravo mesto.

New This Week

112 new_artworks_text1 12 new_artworks_text2.

Pesic Dago Dragan

dve crnkinje
Ulje - Platno | 32×52 cm
120

Jovanovic Savo

Jedra
Akrilik - Platno | 50×70 cm
100

Jelena Stevanovic

Zima
Vodene boje - Kombinovano | 20×30 cm
15

Djordjevic-Stanojevic Ljiljana

Ogledalo
Collage - Neodređeno | 50×99 cm
100

Jelena Stevanovic

Stara ograda u cveću
Kombinovano - Papir | 40×30 cm
20

Borko Golić

Dolazak cara Dušana u Dubrovnik
Ulje - Platno | 120×70 cm
750 675

Jovanovic Savo

Iz Pećine
Akrilik - Platno | 40×40 cm
40

Jovanovic Savo

Pevac
Akrilik - Platno | 40×40 cm
50

Hadzi Milica Zada

Papagaj i Devojka
Ulje - Platno | 130×100 cm
On Request

Jovanovic Savo

More
Akrilik - Platno | 40×40 cm
40

Jelena Stevanovic

Dečak i more
Akrilik - Platno | 60×50 cm
200

Jelena Stevanovic

Suncokret, vežba
Vodene boje - Kombinovano | 20×30 cm
10

Curated Collections

Our curated collections feature paintings, drawings, sculptures and other artworks. Browse through thousands of unique products created by independent artists from all over the world.

Give better gifts

Birthdays, weddings, anniversaries... whatever the occasion, they deserve only the best!

Galerija SerbianaArt

Naručite portret po fotografiji.   Kupite originalno umetničko delo iz naše ponude.   Prodajte svoja dela širom sveta!

SerbianaArt galerija - Zbirka nacionalne savremene i moderne umjetnosti.  Ponuda online galerij obuhvata: slike, skulpture, fotografije, crteže, rukotvorine i druga originalna umetničkih dela različitih stilova i žanrova: realizam, impresionizam, apstrakcija, nadrealizam, pejzaži, gradski pejzaži, morski pejzaži, mrtva priroda...  Stotine umetnika su učitali hiljade radova na sajt SerbianiArt galerije - sa stotinama članova i novi radovi se dodaju svaki dan.  Svakog meseca, hiljade posetilaca svrati da pregleda našu kolekciju od 9000+ umetničkih dela, od kojih je svako delo postavljeno lično od umetnika, fotografa, galeriste...

Galerija okuplja veliki broj poznatih i talentovanih umetnika, uključujući većinu srpskih umetnika koji su obeležili naše vreme.   Brzo i lako umetnici mogu da predstave svoje radove na sajtu SerbianaArt galerije, samostalno određuju cene, i učestvuju u prodaji Online kupcima.

Moguće je kupiti originalno i kvalitetno umetničko delo, po pristupačnoj ceni, direktno od umetnika.   Pretraga sajta omogućava da pronađete sliku, skulpturu ili rukotvorinu po sopstvenom ukusu.